Airsoft locatie2018-11-05T12:03:30+00:00

Airsoft locatie

Onze airsoft locatie:

Dark Forest is een nieuw terrein in Ulicoten. Dit terrein is ruim 9 hectare groot en bied heel veel mogelijkheden voor de toekomst! Het terrein is voor echt iedere speler geschikt!

Deze locatie is bestemd voor 15 tot 200 personen, omdat dit terrein opgesplitst kan worden is er dus zelfs de mogelijkheid om met twee groepen te spelen op zelfde tijdstip.

Tevens hebben wij hier de mogelijkheid om een breed concept aan te kunnen bieden. Hier is namelijk de mogelijkheid om diverse activiteiten te houden, denkend aan quadrijden, hindernisbaan afleggen, vlotten bouwen en noem het maar op! Ook is hier de ideale plek om af te sluiten met een drankje en een hapje. U word bij aankomst met een huifkar naar de locatie gebracht en einde van de dag ook weer terug gebracht.

Neem contact op

Bel mij terug

Heeft u graag dat wij u terugbellen? Geen probleem. Vul uw naam en telefoonnummer in, klik op verzenden en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Volg ons op social media!

Like onze pagina’s en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, tips en andere berichten via Facebook, Twitter en Google Plus.

Airsoftuitje.nl

Een feestje vieren, bedrijfsuitje regelen of zomaar met vrienden het populaire spel “Call of Duty” naspelen? Dan is dit ‘the place to be’! Als u dit nieuwe spel wil ervaren reserveer dan vandaag nog! Mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn, kom dan gerust een kijkje nemen op één van onze locaties.
Bent u geïnteresseerd in meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op via: info@airsoftuitje.nl of bel. 013 519 96 31 / 06 181 89 556.