Airsoft2019-02-12T12:11:12+00:00

Airsoft

Dit airsoft arrangement is van 10.00 – 16.00 uur en omvat:

  • Duidelijke instructie en begeleiding
  • Bijpassende kleding
  • 300 balletjes
  • Replica wapen
  • Huifkar transfer

voor € 49,95 p.p. incl. BTW, maar exclusief consumpties.

 

Wilt u extra balletjes?

300 extra € 3,00
Wilt u een lunch of diner? Vraag naar onze mogelijkheden.

 

Spelregels

Airsoft betreft een “Fairplay” game. Dit betekent dat het eigenlijk van de deelnemers wordt vereist dat de spelregels goed worden nageleefd. Het spel is onderverdeeld in verschillende missies, denkbaar aan Capture the Flag, Retrievel, Vip Transport.

Wanneer iemand geraakt wordt tijdens een van de missies, dan zal die persoon dit zeker voelen. Hoe dichterbij hoe harder de bb’s dus aankomen. Het is een pijnstoot welke je kort voelt. Dit noemen we bij airsoft een ‘hit’. Bij een ‘hit’ zal de speler ook luid ‘hit’ moeten roepen, om duidelijk te maken dat hij/zij is geraakt. Hierop doet de speler een hand omhoog en houdt de voorzijde, loop, van de replica naar boven gericht. Vanaf dit moment mag er op deze speler niet meer geschoten worden en mag deze persoon zelf ook niet meer schieten.

De getroffen speler zal zich van het speelveld moeten verwijderen, dan wel zich bevinden naar het Spawnpoint (punt waar je opnieuw het veld mag betreden). Na een bepaalde tijd zal de persoon weer terug mogen keren in het speelveld. Bij het Airsoft Training Center word de respawn gezet op 5 minuten. Een hit op alle delen van het lichaam is een ‘hit’! Een bb op je vingertop of zelfs een kledingstuk is een ‘hit’. Hetzelfde geldt voor je replica.

Tijdens het spel zal een instructeur met de spelende groep mee kijken. De instructeur zal op het speelveld gekleed zijn in een oranje of geel zichtbaarheidvest. Er mag niet worden geschoten op de instructeur. Mocht dit opzettelijk wel gebeuren dan mag de instructeur de persoon die schoot, uitsluiten voor het spel.

U kunt bij de instructeur tevens terecht als u een weigering heeft met het wapen, of voor overige vragen.

Neem contact op

Bel mij terug

Heeft u graag dat wij u terugbellen? Geen probleem. Vul uw naam en telefoonnummer in, klik op verzenden en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Volg ons op social media!

Like onze pagina’s en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, tips en andere berichten via Facebook, Twitter en Google Plus.

Airsoftuitje.nl

Een feestje vieren, bedrijfsuitje regelen of zomaar met vrienden het populaire spel “Call of Duty” naspelen? Dan is dit ‘the place to be’! Als u dit nieuwe spel wil ervaren reserveer dan vandaag nog! Mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn, kom dan gerust een kijkje nemen op één van onze locaties.
Bent u geïnteresseerd in meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op via: info@airsoftuitje.nl of bel 013 519 96 31 / 06 181 89 556.