Airsoftuitje.nl2018-11-05T12:03:26+00:00

Airsoftuitje.nl

Wilt u een feestje vieren, een bedrijfsuitje regelen of zomaar even met vrienden het populaire spel “Call of Duty” naspelen dan is dit ‘the place to be’! Als u dit nieuwe spel wilt ervaren reserveer dan vandaag nog, of, mocht u nog niet helemaal zijn overtuigd, kom dan gerust een keer op een van de locaties kijken.

Airsoft Training Center is de locatie voor een dag vol actie, spanning en teamwork. Bent u hier naar op zoek dan kunnen wij u dit bieden. Airsoft Training Center voorziet u van terreinen van diverse grootte, vanaf 5 hectare tot zelfs 270 hectare. Daarbij hebben wij een poging gedaan de spanning op te voeren door de terreinen zo realistisch mogelijk aan te kleden.

Airsoft is vergelijkbaar met paintball, echter wordt er bij paintball gebruik gemaakt van verfballetjes. Bij airsoft wordt er gebruik gemaakt van kleine biologisch afbreekbare balletjes. Er wordt door twee teams tegen elkaar gestreden waarbij samenwerking en tactiek nodig zijn. Airsoft is vele male realistischer dan paintball, omdat er gebruik wordt gemaakt van een realistisch lijkend vuurwapen genaamd replica. Tevens wordt u van top tot teen omgetoverd tot een militair. Het spel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is inmiddels uitgegroeid tot een enorm populaire sport in diverse landen, waaronder Nederland en België.

Onze nieuwste locatie is gelegen in Ulicoten (nabij Breda). Deze unieke locatie beschikt over een buiten terrein van 5 hectare. Tevens zijn hier nog vele andere mogelijkheden dan alleen airsoft, kijk hiervoor onder het kopje locaties – Dark Forest!

Neem contact op

Bel mij terug

Heeft u graag dat wij u terugbellen? Geen probleem. Vul uw naam en telefoonnummer in, klik op verzenden en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Volg ons op social media!

Like onze pagina’s en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, tips en andere berichten via Facebook, Twitter en Google Plus.

Airsoftuitje.nl

Een feestje vieren, bedrijfsuitje regelen of zomaar met vrienden het populaire spel “Call of Duty” naspelen? Dan is dit ‘the place to be’! Als u dit nieuwe spel wil ervaren reserveer dan vandaag nog! Mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn, kom dan gerust een kijkje nemen op één van onze locaties.
Bent u geïnteresseerd in meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op via: info@airsoftuitje.nl of bel 013 519 96 31 / 06 181 89 556.