De Kneut2018-11-05T12:03:33+00:00

De Kneut

De Kneut, gevestigd in Ulicoten, is het juiste adres voor alles wat u te vieren heeft! Wij bieden u een breed en bijna onbeperkt scala van complete dagarrangementen, themafeesten en avondfeesten aan. Zowel voor kleine gezelschappen (vanaf 10 personen) als voor grotere gezelschappen; de Kneut heeft gegarandeerd het perfecte programma voor u!

Heeft u bijzondere wensen, wilt u een speciale touch geven aan uw (bedrijfs-)uitje/feest of wilt u een combinatie maken van de omschreven arrangementen / losse onderdelen, laat het ons weten, wij maken graag een vrijblijvende offerte speciaal afgestemd op uw wensen en budget.

Waar kunt u De Kneut vinden? Ons horecabedrijf is gelegen in de prachtige grensstreek rondom Baarle-Nassau; hét unieke enclavedorp waar 30 stukjes van Nederland en België in elkaar verweven liggen! In het hart van dit bosrijke gedeelte van Brabant kunt u volop genieten van de prachtige natuur met vele bossen, vennetjes en heidevelden.

De Kneut bestaat uit:    

  • Het eetcafé, waar u heerlijk bourgondisch kunt genieten
  • De feestzaal, voor alle soorten feesten en partijen
  • Een groot, deels overdekt, verwarmd terras
  • Ût Kneutje; een ouderwetse schuur, geheel omgetoverd tot een gezellig café waar men kan borrelen, feestjes kan geven of gewoon gezellig samen kan komen met vrienden of familie. Ut Kneutje is gekoppeld aan het mooie buitenterras.
  • Catering
Neem contact op

Bel mij terug

Heeft u graag dat wij u terugbellen? Geen probleem. Vul uw naam en telefoonnummer in, klik op verzenden en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Volg ons op social media!

Like onze pagina’s en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, tips en andere berichten via Facebook, Twitter en Google Plus.

Airsoftuitje.nl

Een feestje vieren, bedrijfsuitje regelen of zomaar met vrienden het populaire spel “Call of Duty” naspelen? Dan is dit ‘the place to be’! Als u dit nieuwe spel wil ervaren reserveer dan vandaag nog! Mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn, kom dan gerust een kijkje nemen op één van onze locaties.
Bent u geïnteresseerd in meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op via: info@airsoftuitje.nl of bel 013 519 96 31 / 06 181 89 556.